Vrei sa atragi mai multi clienti si sa maresti reputatia restaurantului in acelasi timp?

Daca da, atunci descarca oferta noastra si afla cum.


Printre clientii nostri:

Scazi costurile

In urma studiilor efectuate, servetelele personalizate de dimensiuni mai mari scad cu 28% consumul servetelelor folosite de clienti. Astfel, iti poti transfera bugetul pe alt segment.

Imbunatatesti atmosfera

Impactul creat de un servetel personalizat creaza un sentiment de satisfactie in mintea clientului, deoarece acesta transmite ca restaurantul ofera experiente pana in cele mai mici detalii.

Creezi expunere

Folosit de brandurile mari din lume, expunerea repetitiva a logoului in fata clientilor tai creaza un sentiment de familiaritate. Doar asa ii faci sa te tina minte si sa se intoarca.

Peste
0
de clienti satisfacuti

am onorat peste
0
de comenzi

am produs peste
0
miliarde de servetele

Pentru ca noi lucram cu restaurante si baruri din toata tara, vrem sa producem servetele personalizate de cea mai buna calitate si de a ti le livra in cel mai scurt timp, astfel incat tu sa ai libertatea de a te ocupa de restul detaliilor care creaza o experienta placuta clientilor tai.

  Ai incercat mai multe metode de a atrage clienti noi si de a-i fideliza pe cei actuali, dar inca nu ai rezultate tangibile?

  Vrei sa scazi din costuri fara sa tai din experienta clientului ?

  Vrei sa ramai mai mult timp in memoria clientului tau?

Daca da, atunci stim sigur ca noi te putem ajuta cum i-am ajutat si pe altii ca tine.Str. Centurii nr. 9, comuna Jilava, judeţul Ilfov

Tel: +40722.85.00.65
Fax: +4031.817.35.48

Firma Piramida Trade Invest este înmatriculată la Registrul Comerţului sub numărul J23/293/2009 şi are codul fiscal RO 7757970.