DESPRE NOI

Ionela Popa

Administrator & Director Comercial

” Fiind dorita de la inceput pentru experienta mea in vanzari m-am simtit ca acasa si asta m-a facut sa ma implic foarte mult. Pot spune ca lucrand aici, am devenit mai calculata, mai organizata si mult mai increzatoare in aptitudinile mele.”

Desi este o persoana foarte prompta si organizata, Ionela este acea persoana care se conecteaza cu potentialii clientii, nu doar ca afacere, ci si ca persoana. Cel mai probabil, ea este vocea din spatele telefonului.


Punctualitatea si promptitudinea sunt atu-urile ei.
Daca vrei sa intri in gratiile Ionelei atunci tot ce trebuie sa faci este sa te tii de cuvant.

Mihaela Popovici

Sef Productie

„La un moment dat piata s-a blocat si era o lupta cu mine sa continui cand era mai greu, dar nu puteam sa renunt, pentru ca fabrica aceasta este precum fata mea. Tin la ea foarte mult.”


Cu o experienta de peste 29 de ani, Mihaela poate fi considerata o persoana cu picioarele pe pamant dar foarte increzatoare in cunostintele ei. In spatele profesionalismului, ea uneste toti oamenii din fabrica si ii motiveaza sa lucreze la un standard de excelenta rar intalnit.


Daca vrei sa intri in gratiile Mihaelei, ar aprecia daca ai sa aduci putina mancare pentru caini. Ea adora cainii, are unul acasa si unul la fabrica.

Custom Headline

Custom HeadlineVasile

Custom HeadlinePrincipiile noastre